viernes, 25 de junio de 2010

NNGG CULMINA AMB ÈXIT LA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE ROBA PER AL PREVENTORI INFANTIL

• NNGG Gandia va organitzar durant quinze dies una campanya per a arreplegar roba amb la finalitat de lliurar-la al Preventori Infantil.
• Soler: “Hem assolit que la societat gandiana i especialment els més joves aúnen esforços entorn a un projecte solidari com el nostre”


25 juny, 2010.- Noves Generacions del Partit Popular de Gandia finalitza amb èxit la campanya de recollida de roba que es va organitzar des de l'u de juny al quinze de juny. Aquesta activitat es trobava enclavada dins de l'àrea de polítiques socials que dirigeix la Secretària Executiva de Polítiques Socials, Rosa Isabel Parra.

Novament Noves Generacions del Partit Popular de Gandia compleix amb una activitat prevista en el seu Projecte d'Activitats per al present exercici, així com en temps rècord assoleix complir el compromís arribat el 19 de maig de 2010 amb els responsables del Preventori Infantil.

Durant quinze dies NNGG Gandia ha assolit que la societat gandiana i especialment els més joves es bolquen amb un projecte necessari davant el devessall de necessitats per culpa de les erràtiques polítiques econòmiques portades a terme des del Govern Central.

Per tot això el President de NNGG Gandia, Víctor Soler ha qualificat la campanya de “tremend èxit” així com d'enorme “satisfacció personal”. Així Soler ha volgut “agrair a tota la bona gent de Gandia que ha volgut contribuir donant la seua roba per al Preventori Infantil”.

El líder dels joves populars ha indicat que s'han vist “desbordats” per la quantitat de roba donada, pel que “s'ha necessitat de diversos vehicles per a poder transportar-la”.
Soler ha volgut reafirmar-se en “la clara vocació social del projecte de NNGG Gandia. Som inconformistes amb la societat actual, volem un món millor, i volem canviar les coses des de l'ajuda als més necessitats, mentre uns altres parlen, nosaltres treballem pels nostres veïns”.

Aquesta campanya se suma a altres activitats en matèria de polítiques socials com l'ajuda en els menjadors socials, en els barris, amb l'associació de persones sordes o amb els malalts de Alzheimer.