jueves, 20 de noviembre de 2008

NOVES GENERACIONS GANDIA ESTRENA LA SEUA REVISTA

Es publicarà cada dos mesos i es repartirà per tota Gandia.
• Soler, “per fi, NNGG Gandia, té revista pròpia

18, nov,’08.- Des de fa alguns dies circula per Gandia una nova revista editada i composta per les NNGG del PP de Gandia. Es tracta d'ACTIVA-T, una publicació que tindrà, en principi, caràcter bimensual i que serà repartida pels principals llocs on es reuneixen els joves.
Per a l'elaboració de la mateixa, s'ha creat al seu de NNGG Gandia, una Comissió de Revista que ha estat l'encarregada d'elaborar els continguts i de dirigir el procés.

El seu nom, ACTIVA-T, segons el líder de la formació, Víctor Soler “respon al desig d'englobar en una paraula tot allò que el lector trobarà en la revista. Volem que amb la seua lectura els joves de la nostra ciutat s'activen en el compromís de fer entre tots una Gandia millor”.

ACTIVA-T està dividida en diferents seccions, des de la portada, l'editorial, notícies, l'entrevista, foto denúncia, passant per l'humor fins a arribar a l'agenda. Soler va recalcar que “es tracta d'un projecte costós però que creiem val la pena, per fi NNGG té revista pròpia”.

Al seu torn el president dels joves populars destaca que “ACTIVA-T, presenta un disseny innovador, dinàmic i juvenil, ningú quedarà indiferent quan la veja”, al que va afegir que “no pretenem que siga un mitjà d'informació interna del partit, sinó que l'hem concebut com un mitjà de comunicació al servei de tots els joves i no tan joves de Gandia, siguen o no del PP, pensen o no com nosaltres”.

Les NNGG de Gandia es mostren satisfetes i orgulloses per veure nàixer una revista creada per i per als joves de Gandia. Soler va avançar que “el següent pas serà adaptar la nostra web (www.novesgandia.és) perquè a través d'ella es puguen descarregar la revista de forma automàtica”.

Soler va subratllar que NNGG Gandia “és una maquina perfectament greixada, ja tenim revista, continuem amb l'èxit del taller de oratòria dissabte que ve i en breu anunciarem noves activitats. Som el referent de les associacions polítiques juvenils”.

REPRESENTACIÓ CONGRÉS PROVINCIAL PP
En altre ordre de coses, cap destacar que Víctor Soler, president de NNGG Gandia acudirà com compromissari, en representació de l'entitat juvenil, al Congrés Provincial del PP que tindrà lloc a València el pròxim 13 de desembre.

A NNGG Gandia, li corresponia un compromissari per al Congrés Provincial i com ja ocorreguera amb el Regional, serà Soler qui ocupe la plaça.

A aquest efecte Soler ha assenyalat que “és un autèntic orgull representar a Gandia en el Congrés Provincial i més si cap per a donar suport i votar a un magnífic president provincial com és Alfonso Rus que ha demostrat el seu compromís amb els joves”