lunes, 31 de mayo de 2010

Joves del Grau

El Grau de Gandia és un barri especial e important per a la ciutat. Amb un port que va ser el primer port taronger d’Espanya i amb un Reial Club Nàutic que disposa d’elegants embarcacions.

Té un potencial enorme, tant industrialment com turísticament però això no comporta que després de quasi trenta anys de governs socialistes, la desfeta del barri siga una qüestió visible al dia a dia.

En eixe ambient de nostàlgia per una passat important del barri i un present poc esperançador es troben el joves del Grau. Son joves humil amb moltes ganes de treballar e eixir avant, però que ara es troben varats per culpa dels socialistes. Les tases del paro no paren de créixer i els joves el que necessiten son ferramentes per anar a més.

Recorde que el govern socialista va prometre en 2007 una xarxa de Casals Joves que dotaria a cada barri d’un Casal Jove. Estos disposarien de tècnics, aules d’informàtica, lectura, sales de reunions i demes ferramentes per donar més oportunitats als joves de la ciutat.

A dia de hui el govern d’Orengo no ha fet cap inversió en matèria de joventut. Cap. No tenim casals, no tenim activitats, no tenim targetes joves que funcionen...

Front a este problema per resoldre, les Noves Generacions del Partit Popular de Gandia sempre hem encapçalat un canvi real i efectiu en la manera de gestionar principalment la regidoria de joventut.Hem treballat barri a barri per fer-nos partícips de les necessitats dels joves de cada barri. Hem proposat l’emplaçament de cada Casal Jove a edificis històrics i per recuperar a cada barri.

Al Grau de fet, aprofitant l’anunciada reforma de la Plaça de les Vies, hem proposat al Ajuntament de Gandia que es tinga una visió conjunta de la rehabilitació i es puga procedir a l’inclusió en el projecte de la habilitació del Casal Jove del Grau en l’antiga caseta de l’estació ferroviària del Grau de Gandia.

I es que com millor es treballa des de l’oposició es amb una proposta alternativa, ajudant a la ciutat i aconseguit potents inversions des de València.

Els joves del Grau de Gandia tenen les mateixes necessitats que la resta de joves de la ciutat i per això deuen tindre les mateixes oportunitats.

Portem temps reivindicant estes infraestructures i sóc dels que pensa que ja no hi ha cap escusa per retrasar el que ja és una qüestió ineludible per al govern socialista, el futur dels joves del Grau de Gandia.

Alberto Moratal Sanz
Secretario General de las Nuevas Generaciones del Partido Popular de Gandia