domingo, 15 de noviembre de 2009

NOU NÚMERO DE L'ACTIVA-T BARRI A BARRI


• Aquesta nova edició aborda el barri de Raval-Prado
• Soler “demanem més activitats juvenils en el barri”



12, novembre,’09.- Noves Generacions Gandia contínua amb un dels seus projectes estrella, la publicació ACTIVA-T barri a barri. Es tracta d'un fullet que, amb caràcter mensual, els joves populars preparen, editen i reparteixen, amb informació d'un determinat barri de la ciutat. Mitjançant el mateix es preten denunciar les deficiències i problemes dels diferents barris, així com proposar solucions per als mateixos.

El projecte part del Secretari Executiu de Polítiques de Barri de NNGG Gandia, Santiago Montolio que ha perfilat les diferents publicacions juntament amb l'ajuda de la resta del Comitè Executiu de l'organització.

Aquest nou numero està dedicat al Barri del Raval-Prado i trobem, entre moltes altres, propostes de caràcter comercial, la reivindicació d'un casal jove o la impartició de més cursos i activitats per als veïns en el propi centre social.

Per a Victor Soler, President de NNGG Gandia, “l'ACTIVA-T barri a barri suposa el clar exemple de com s'ha de treballar en política, es a dir, sempre pensant en les necessitats dels ciutadans, parlant amb ells, escoltant-los i sense perdre la vocació de servei públic”. Precisament, segons Soler, “aquest és el mètode de treball per a l'elaboració de les nostres publicacions”.
A més Soler ha assenyalat que “perquè quede constància de les nostres reivindicacions, totes les publicacions són presentades davant el govern municipal mitjançant registre d'entrada en l'Ajuntament de Gandia”
Els joves populars repartiran la publicació dissabte que ve 14 de novembre per tota la zona del Raval-Prado.