jueves, 1 de abril de 2010

NNGG GANDIA VA CLAUSURAR EL TALLER DE LLENGUA DE SIGNES

· NNGG Gandia continua com l’organització líder en cicles de formació continua.
· Moratal: “La formació continua deu ser un pilar imprescindible per al futur dels joves gandians”

· Soler: “Este taller demostra el nostre compromís adquirit amb el col·lectiu de persones sordes de Gandia”

31, març, 2010.- Noves Generacions del Partit Popular de Gandia va clausurar el dissabte 27 de març el Taller de Llengua de Signes “Formació per a l’integració”, que s’ha desenvolupat durant els mesos de febrer i març. Dit Taller s’emmarca dins del ambiciós projecte d’activitats per al present exercici. En concret, dita activitat formativa depenia de la Secretaria Executiva d’Organització, Formació i Universitats, que dirigeix Maximiliano Doncel.

El Taller de Llengua de Signes ha comptat amb la presència d’un professor i una intèrpret, provinents de l’Associació de Persones Sordes de Gandia “La Safor”. Dita associació ha col·laborat de forma activa amb Noves Generacions del Partit Popular de Gandia des de que en el passat mes de novembre ambdues organitzacions mantingueren una fructífera reunió.

La repercussió de la reunió mantenida així com del taller realitzat ha segut notable donat que ha tingut eco en el medi Tecnosord, dirigit principalment a la comunitat sorda.

Al tancament de dit taller assistiren Arturo Torró, President del PP Gandia i Guillermo Barber, Secretari General del PP Gandia.

A posteriori es va produir un menjar entre tot els assistents al curs a modo de tancament del que ha significat una primera toma de contacte real i efectiva amb el mon de les persones sordes. Així doncs degut al èxit de l’anterior activitat, ja s’han establi’t nous compromisos que en breu es donaran a conèixer a la opinió pública.

Per a Alberto Moratal, Secretari General de NNGG Gandia: “Estos nous compromisos demostren que NNGG Gandia té un vertader interès en la efectiva col·laboració amb els diferents agents socials de la ciutat”

Durant la clausura Víctor Soler, President de NNGG Gandia, va declarar: “Que la activitat de NNGG Gandia pivota sobre la acció política i sobre la formativa amb la mirada posada amb els joves de Gandia”

DESPRÉS DEL ANUNCI D’ALFRED BOIX

Després del anunci d’Alfred Boix sobre la imminent firma dels convenis per a ajudes als diferents col·lectius de la ciutat, tals como Creu Roja, Cáritas i Associació de Persones Sordes de Gandia “La Safor”, NNGG Gandia mostra “reservada satisfacció” ja que estos col·lectius duen des de gener demandant la firma dels mateixos.

Ara be, des de el col·lectiu juvenil s’afirma que fins que no es done dita firma, és un anunci banal, i reclamen menys anuncis i mes celeritat al govern, per a que no passen tants mesos sense ajuda alguna estos col·lectius tan vulnerables.

De fet per a Moratal: “El govern ha anunciat que va a firmar els convenis d’ajuda que firmen tots els anys. Es dir han anunciat que van a fer algo que deurien haver fet ja”

Per a Soler: “Este tipus de anuncis son propaganda del govern, primer anuncien que van a firmar dits ajudes i quan estiguen firmades tornaran a convocar als mitjos. Sol·licite que es deixe d’utilitzar a les associacions de la ciutat amb fins partidistes.”