lunes, 15 de marzo de 2010

NNGG GANDIA CONTINUA DESENVOLUPANT EL SEU PROJECTE D'ACTIVITATS

14, març, 2010.- Noves Generacions del Partit Popular de Gandia segueix amb la seua línia de treball ascendent. Durant la setmana passada i la present el col·lectiu juvenil ha assistit als esdeveniments que s'han donat cita a Gandia amb motiu del Dia Internacional de la Dona. Aquestes activitats han estat realitzades, entre altres organitzacions, per l'Associació Rosa dels Vents (per la igualtat de gènere), que va programar tres activitats dins del seu ambiciós programa.

D'igual manera NNGG Gandia va tenir una representació notable durant la setmana passada, en la delegació comarcal de NNGG Safor-Valldigna que es va desplaçar a la ciutat de Toledo amb motiu de la Convenció Nacional de Noves Generacions del Partit Popular.

Així, durant la present setmana cap ressaltar l'assistència massiva de companys de Noves Generacions del Partit Popular de Gandia al debat que va organitzar la Federació d’Associacions de Veïns de Gandia, per a donar a conèixer la situació real de Simancas i la inoperativitat de Orengo en segons que temes en la ciutat de Gandia.

Al seu torn fruit del compromís social arribat a amb l'Associació de Persones Sordes de Gandia, el dissabte l'organització celebrava la tercera sessió del Taller de Llengua de Signes, sota el lema “Formació per a l’ integració”. Un taller que recordem està obert a tots els joves de Gandia i voltants, sent la seua inscripció gratuïta.

Per al Secretari General de les Noves Generacions del Partit Popular de Gandia, Alberto Moratal: “Aquest tipus d'iniciatives representen la demanda de la societat i joves gandians. Cal seguir apostant per la formació d'uns joves que ho estan passant malament per la situació que ens han deixat els socialistes”

I és que tant els populars, com els joves del partit s'han proposat seguir ajudant a qui no ho estan passant bé. En aquest sentit es va expressar el President de les Noves Generacions del Partit Popular de Gandia, Víctor Soler qui va declarar: “Allò senzill seria criticar i esperar fins que esdevinguen les pròximes eleccions, però la nostra forma d'entendre la política implica un compromís real per tots i cadascun dels joves de Gandia, els que comulguen amb els nostres ideals i els que no”.

A més de tot això, el dissabte de vesprada els joves del Partit Popular de Gandia havien organitzat en aquesta ocasió el Primer Torneig de Truc i de Póker, amb sopar d’entrepà gratuït i lliurament de premis. Activitat de caràcter més lúdic per a oferir als joves alternatives d'oci sanes, que fomenten la diversió i el respecte.
Finalment cap destacar l'assistència a la Convenció per l'Ocupació organitzada pel Partit Popular de la Comunitat Valenciana que es va desenvolupar en la Fira de València el divendres, dissabte i diumenge. Les Noves Generacions del Partit Popular de Gandia van assistir a la clausura del diumenge contant amb la presència de Mariano Rajoy.
Segons Soler, “la delegació gandiana va ser una de les més nombroses de les que van assistir a la Convenció, tant del Partit com de NNGG”. Al seu torn, el líder dels joves populars ha anunciat una “destacada presència” del col·lectiu juvenil en les festes falleres de la ciutat.