lunes, 8 de marzo de 2010

NNGG SAFOR-VALLDIGNA PARTICIPA EN LA CONVENCIÓ NACIONAL DE TOLEDO.

· L’organització juvenil va celebrar els seus 30 anys d’existència.

· Soler: “els joves som l’autèntica palanca de canvi d’esta societat”

8, març,’2010.- Noves Generacions del Partit Popular de la Safor-Valldigna va participar en la Convenció Nacional de Noves Generacions del Partit Popular celebrada en Toledo en este cap de setmana, per celebrar entre altres coses els ja més de 30 anys de l’organització i així com assentar les bases del canvi que començarà en 2011.

La delegació de Noves Generacions del Partit Popular de la Safor-Valldigna fou encapçalada per el Coordinador Comarcal, Víctor Soler qui va expressar la seua gratitud per contar amb una de les delegacions més nombroses en este important esdeveniment: “És important reconèixer que hem sigut una de les delegacions comarcals més nombroses, tot ell escenifica la voluntat de sacrifici i canvi que desitgen els joves de la comarca”.

La Convenció Nacional es va desenvolupar en dos intenses jornades. Va haver torn de paraula en diferents taules redones on intervingueren tant Presidents regionals de Noves Generacions com líders del Partit Popular a nivell regional como nacional. Ressenyar la presència dels expresidents de Noves Generacions del Partit Popular.

A la cita es desplaçaren membres de l’organització de totes parts d’Espanya. S’analitzaren propostes de futur per als joves i es donaren pinzellades per a començar la revolució del canvi que demanden els joves espanyols i que culminarà amb Rajoy al govern d’Espanya.

Un dels objectius clau ha estat marcat per l’horitzó de noves metes electorals com les eleccions catalanes d’este any o les autonòmiques i municipals de 2011.
A més les enquestes de treball referent als comicis autonòmics i municipals de 2011 relaxaven que el Partit Popular s’alçaria amb la victòria en totes les comunitats autònomes menys en Extremadura. Quasi 7 de cada 10 joves votaran al Partit Popular.

En la Comunitat Valenciana el Partit Popular continuaria amb la seua senda de creixement en quant al número de vots.

Soler ha volgut recalcar que “soms els joves l’autèntica palanca de canvi d’esta societat, amb un 45% d’atur juvenil, el govern de Zapatero, ni creu ni aposta per els joves, exactament igual que Orengo en Gandia o Fuster en Oliva.”

Durant dos dies, Toledo ha sigut punt d’encontre, anàlisis i reflexió en torn a la situació dels joves en Espanya. A més, durant el desenvolupament de la Convenció, s’anuncià una gran campanya nacional a favor de l’ocupació juvenil que desenvoluparà la direcció de NNGG. Soler ja ha anunciat que “la comarca estarà present en esta campanya, el més important per als joves a dia de hui es l’ocupació.”

En la Convenció han estat presents destaques figures del PP Nacional como Ruiz Gallardon, Gonzalez Pons, Antonio Basagoiti, Maria Dolores de Cospedal i el propi Mariano Rajoy que va clausurar les jornades.

Així mateix, Soler ha volgut anunciar que NNGG Safor-Valldigna participarà de forma activa en la Convenció per l’Ocupació que el PP en la Comunitat Valenciana celebrarà el pròxim cap de setmana en la ciutat de València.

DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

A la vegada, Soler ha volgut fer un cridament a les institucions i governants per a que actuen a favor de “la igualtat real” entre homes i dones, afavorint la “igualtat de oportunitats” i no com “mesures efectistes però poc efectives”.

Soler entén que “soles un govern del PP pot garantitzar el principi màxim d’igualtat” i ha reivindicat el “paper capital de les dones al llarg de la història. Tan sol hi ha que recordar la història de nostres avies o mares, son històries de sacrifici per els seus fills i familiars, elles son els pilars bàsics de la nostra societat”.