viernes, 5 de diciembre de 2008

NOVES GENERACIONS GANDIA DEMANA NOMENAR A UN CARRER COM CONSTITUCIÓ DE 1978

• NNGG reivindica l'esperit de concòrdia, tolerància i consens que va donar lloc a la seua elaboració

• Soler, “Gandia ha de contar amb un lloc emblemàtic per a la Constitució”

4, dic,’08.- Dissabte que ve 6 de desembre la Constitució Espanyola celebra el seu 30 aniversari. Davant la importància de la cita, Noves Generacions Gandia, reivindica la necessitat de preservar l'esperit de concòrdia, tolerància i consens que va donar lloc a l'elaboració de la Constitució de 1978 .

Així mateix, Noves Generacions Gandia, insta als responsables municipals de la nostra ciutat a denominar a un carrer, plaça o avinguda emblemàtica de Gandia amb el nom de Constitució de 1978 .

Per tot això el President de NNGG Gandia, Víctor Soler, considera que “és de justícia que Gandia conte en la seua llista de carrers amb un lloc emblemàtic on honrar com es mereix a l'instrument legal que ens ha dotat de la major etapa democràtica que ha viscut Espanya en la nostra història contemporània”.

A més, la celebració per als joves populars és doble ja que enguany es compleixen els 30 anys d'existència de Noves Generacions Espanya, fruit de la instauració de la democràcia i de la incorporació dels joves a la política activa. Soler va recalcar que “els joves que componem NNGG no vam poder votar la Constitució per una qüestió d'edat, però ens sentim plenament identificats amb els seus principis. Per això, trenta anys després el nostre vot segueix sent un si.”

ATEMPTAT TERRORISTA

D'altra banda els joves del PP de Gandia, volen fer palès la seu més ferma repulsa i condemna a l'atemptat que en el dia d'ahir va acabar amb la vida de l'empresari basc Ignacio Uría, assassinat vilment pels terroristes d'ETA.
Trenta anys després, la democràcia espanyola contínua tenint la mateixa lacra, el terrorisme. Des de NNGG Gandia animem a les forces democràtiques a continuar lluitant junts per a acabar d'una vegada per sempre amb el terrorisme.