viernes, 26 de septiembre de 2008

NOVES GENERACIONS GANDIA ORGANITZA UNA CONVIVÈNCIA

• El seu objectiu serà establir les estratègies de futur de l'organització juvenil
• Soler: “l'èxit de la convocatòria ha estat tal que contarem amb la presència de companys de tota la comarca”

25, sep,’08.- Mentre les seccions juvenils d'altres partits polítics s'embardissen en discussions programàtiques i en ocasions una miqueta estèrils, Noves Generacions de Gandia, ha organitzat per a aquest cap de setmana unes jornades de convivència que tindran lloc en l'Alberg d'Ador.



Les mateixes tenen com objectiu d'una banda enfortir els vincles entre els joves populars mitjançant activitats conjuntes dins d'un projecte ja profundament consolidat i per altre establir les estratègies de futur que l'organització juvenil portarà a terme durant els pròxims mesos.

Les jornades de convivència en principi estaven pensades només per als membres de NNGG Gandia, però donada l'excel•lent acollida de la iniciativa, es contarà amb la presència de membres de NNGG de diversos pobles de la Safor com Xeraco o Miramar, fins i tot de fora de la nostra comarca com és el cas de companys de NNGG de Sueca, donat l'agermanament realitzat entre ambdós comitès executius el passat estiu.

Segons el president de NNGG Gandia, Víctor Soler “portem setmanes treballant en aquesta convivència i són ja molts els joves del Partit que s'han apuntat, l'èxit ha estat tal que hem passat d'organitzar una convivència de caràcter local a fer-lo extensible a la resta de la comarca”.

Per al líder dels joves populars “amb les jornades de convivència pretenem enfortir vincles entre els integrants de l'organització així com establir les línies prioritàries d'actuació per al present curs polític, i que millor marc per a tot això que envoltat de naturalesa”.