martes, 3 de marzo de 2009

ASSEMBLEA GENERAL DE NOVES GENERACIONS GANDIA


Les Noves Generacions del PP Gandia, es van reunir dissabte passat 28 de febrer en la seu dels joves populars per a celebrar la seua primera Assemblea General Ordinària del present any. En la mateixa, es va aprovar la memòria d'activitats del 2008 i el projecte d'activitats i pressupost per a l'any en curs.


El punt fort de l’ordre del dia fou la renovació del Comité Executiu, en la qual, com a gran novetat cal destacar l’elecció del nou Secretari de l’organització. Es tracta d’Alberto Moratal Sanz. El nou número 2 de l'organització és un jove del partit amb àmplia experiència en el món associatiu, actualment és Vicepresident Primer d'Organització de Generació Universitària i des de l’11 de Febrer va ser triat pràcticament per unanimitat pel ple del ADR de Dret de la Universitat de València com a President.

Alberto Moratal va declarar: “Assumisc amb il·lusió la tasca de liderar al costat de Víctor Soler l'Objectiu 2011. Aquest no és un altre que el Partit Popular de Gandia obtinga l'alcaldia de Gandia de la mà del nostre líder Arturo Torró”

Tant Vicent Fenollar i Jesús Sanchis, fins a dissabte passat Secretari i Vicesecretari General respectivament, es van acomiadar dels seus companys amb l'objectiu d'assumir nous horitzons personals i professionals. Així mateix, Víctor Soler, president de NNGG Gandia, va agrair “la seua lleialtat política i personal, així com l'excel·lent treball que han desenvolupat durant la seua etapa en NNGG Gandia”.

Posteriorment va haver un berenar per a tots els afiliats al qual va assistir el líder del Partit Popular de Gandia Arturo Torró que va demostrar interés per tots aquells projectes que estan duent a terme els més joves.

En concloure, Víctor Soler va voler agrair a tots els afiliats la seua presència i participació en l'assemblea així com l'aprovació dels canvis que va presentar davant la mateixa, especialment la del nou Secretari General a qui es va referir com “un jove amb un increïble potencial polític al qual augure una brillant carrera en NNGG”. A més va afegir “hem configurat un equip de joves que donarà molt que parlar a Gandia, la nostra finalitat no ha de ser una altra que treballar per resoldre les inquietuds i problemes dels joves de la nostra ciutat”.